0
Jouw Winkelwagen

Leuke wandelplaatsen

Zin om met je viervoeter op avontuur te gaan? Wij zetten enkele leuke wandelplaatsen voor je uit! 

POLDERs

Dit is Lola, op avontuur in de Hobokense Polder! De Polders zijn gelegen tussen de Schelde en de industrie. Aan de andere kant van het water vind je de Polders van Kruibeke, een van onze favoriete wandelplaatsen op 20 minuten rijden van Antwerpen. Je hond dient wel aan de lijn te blijven om de rust van de beschermde dieren en andere wandelaars te behouden.

Fortengordels

Wist je dat provincie Antwerpen meer dan acht forten had? Daar kan je wel wat wandelingen mee vullen! 

VZW-Fortengordels zette alle informatie uit op hun website. Ontdek tijdens je wandeling meer over de natuur, cultuur en geschiedenis van de streek. Dat is pas een win-win! 

 

a walk in the park

Heb je niet veel tijd om een daguitstap te maken en verkies je liever een korte wandeling, maar toch in het groen? Dan sommen wij graag onze favoriete parken voor je op:

  1. Hof Ter Linden – Edegem
  2. Romeinse Put – Edegem
  3. Nachtegalenpark– Wilrijk
  4. Park Schildehof – Schilde
  5. Hof van Leysen – Antwerpen
  6. Rivierenhof – Deurne
  7. Boekenbergpark – Deurne
  8. Landschapspark Boshoek – Boechout 
  9. Cleydael – Aartselaar
  10. Vrieselhof – Ranst

naar 't zeetje

Wij houden van de zee en onze viervoeter ook! Het liefst trekken we er buiten de seizoenen op uit, want dan kan je pas écht uitwaaien. Onze persoonlijke favoriet ligt net over de grens, namelijk Cadzand. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden heel de dag los op het strand. Binnen het seizoen moeten ze wel aangelijnd blijven tussen 10:00 – 18:00.  

Wat Cadzand nog leuker maakt is dat honden in de meeste HORECA-zaken welkom zijn.

WANdELEN EN SLAPEN

Waarom onze Mila uitgeteld is op de foto hiernaast? Dat komt door de avonturen die we beleefden in de Ardennen. Eten, wandelen, spelen, slapen in een oase van rust en uitzonderlijke natuur… In Les Cabanes de Rensiwez kan het allemaal! Je overnacht in een uitgeruste hut waar honden welkom zijn. Wat wil je nog meer? 

Jouw wandeltips hier?

Je hebt vast gemerkt dat de meeste van onze tips zich in de provincie Antwerpen situeren. Wij zouden dan ook graag kennis maken met leuke plaatsen uit de andere provincies. Stuur jouw tip door via ons contactformulier zodat we deze kunnen delen op onze blog!